Mar
20
7:00 PM19:00

Geir Sundstøl

Gitarist og instrumentsamler Geir Sundstøl - sundstoel hadde spilt på over 260 plater med andre artister før han platedebuterte med soloalbumet «Furulund» i 2015. 27 år ut i karrieren tok han altså steget, og ble belønnet med strålende anmeldelser og Spellemannsnominasjon. Han har spilt med et imponerende bredt spekter av artister og prosjekter som spenner fra Eivind Aarseths band Sonic Codex, John Paul Jones (Led Zeppelin), Xploding Plastix, Madrugada, Kaada/Mike Patton, og Ane Brun – for å nevne et lite utvalg.

I oktober 2018 slapp Geir Sundstøl sitt etterlengtede tredje soloalbum «Brødløs» på Hubro til fantastiske anmeldelser.
Om tittelen på albumet, er det visstnok et boligområde i Halden forklarer Sundstøl:

"Navnet Brødløs er ett av mange rundt om i Norge som forteller om vanskelige tider og trange kår. Melløs, Armoda og Sveltihjel er andre navn som forteller den samme historien. Noen har ment at «Brødløs» skriver seg fra 1700-tallet da det lå en stor ekserserplass her. Angivelig skal det under en av militærøvelsene ha vært altfor lite mat til sultne rekrutter. De klaget sin nød, og stedet fikk navnet «Brødløs», fortelles det.»

KJØP BILLETTER

View Event →
Mar
2
10:00 AM10:00

Drammen Platemesse

Velkommen til vårutgaven av Drammen Platemesse – som vanlig med meter på meter med musikk i alskens former og formater. Lyttestasjon har vi også!

- Gratis inngang
- Åpent kl 10.00–15.00

Spørsmål? Vil du selge plater? Ta kontakt på post@romfarerunited.com

Vel møtt!

View Event →
Jan
16
3:00 PM15:00

Drammenicana: Winding Road

drammenicana ønsker velkommen til en eksklusiv og intim matinékonsert med Winding Road hos vår favoritt retro og vintage-butikk Retropiken i Tollbugata på Strømsø i Drammen. 

Bluegrass/americana-trioen lar seg inspirere av tette harmonier, akustiske toner og melankolske tekster. To av medlemmene har tidligere spilt sammen i bandet Sweet Marie, hvor de fikk utvikle seg på både instrument, vokal og som låtskrivere. Da Erlend S. Hølland (Lucky Lips) ble med på bass og vokalharmonier ble bandet komplett! Mellom seg trakterer de gitar, mandolin, autoharpe og kontrabass, men det er vokalen som står i fokus i det nedstippede lydbildet. Winding Road har brukt våren i studio, og slipper sitt debutalbum i slutten av november!

Trine Skullestad Hølland – Vokal, gitar, autoharpe
Øyvind Fredriksen – Gitar, vokal, mandolin
Erlend Skullestad Hølland - Kontrabass, vokal

Konsertstart ca. klokken 15:00 
Begrenset antall billetter i salg

View Event →
Dec
28
to Dec 29

Romjulsquiz etterfest

Romfarer United tar med seg stor og veldig god bunke syvtommere, og disker opp med topp stemning fra DJ-boksen på Rekord Bar etter at den årlige romjulspopquizen er ferdig på Union Scene.  Gratis inngang! (PS: Romjulsquizen starter kl 18 på Union Scene)

View Event →